Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε συγκεντρωμένο πλήθος στο Πασάου – Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους μια 5χρονη
Στην ομάδα των ανθρώπων που παρασύρθηκαν στο Πασάου, στη Γερμανία, φέρεται να βρίσκονται η 38χρονη σύζυγος του οδηγού της Mercedes και η 5χρονη κόρη τους
Άνδρας με αυτοκίνητο τύπου Mercedes έπεσε σε συγκεντρωμένο πλήθος στην πόλη Πάσαου, στη Γερμανία, το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιουνίου.
Η αστυνομία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έστρεψε εσκεμμένα το όχημα προς το πλήθος. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ο άνδρας οδήγησε εσκεμμένα το όχημα μέσα στο πλήθος», ανέφερε χαρακτηριστικά η γερμανική αστυνομία.
Παράλληλα, γνωστοποίησε πως ο 48χρονος οδηγός συνελήφθη επί τόπου. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 15:30 ώρα Γερμανίας.
Πέντε άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο pnp.de. Η σοβαρότητα των τραυματισμών τους δεν ήταν αρχικά γνωστή, ενώ περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Στην ομάδα των ανθρώπων που παρασύρθηκαν φέρεται να βρίσκονται η 38χρονη σύζυγος του 48χρονου καθώς και η 5χρονη κόρη τους.
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης της Βαυαρίας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Πάσαου. Ο δρόμος στο κέντρο της πόλης παραμένει κλειστός λόγω της αστυνομικής επιχείρησης.
Η Mercedes που οδηγούσε ο 48χρονος και χτύπησε το πλήθος – Πηγή φωτογραφίας: pnp.de
Έκκληση για μαρτυρίες
Η αστυνομία καλεί αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό και μπορούν να δώσουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την Αστυνομική Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Πάσαου (τηλ. 0851/9511-0) ή με οποιοδήποτε άλλο αστυνομικό τμήμα.
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Markus Zechbauer
- Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη Betsson (82-76), «διπλό» στη Ρόδο για τη Μύκονο Betsson (97-83)
- ΚΚΕ: Να ανακληθεί η ποινή που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου, επειδή στάθηκε στο πλάι των αγροτών
- Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν επιθυμεί ειρηνική επίλυση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία
- Ουκρανία: Η υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς κατηγορεί βουλευτές για δωροδοκίες – Έφοδοι σε κυβερνητικά γραφεία
- Τηλεκριτική μόνο για τους διαιτητές από τον Λανουά
- Όποιος ψάχνει, βρίσκει: Άνδρας «χάζευε» στο ίντερνετ – και ανακάλυψε ότι είναι εγγονός του Χίμλερ



