Επιστροφή Μπαλτάκου στον Παναθηναϊκό για να αποκαλύψει την «εγκληματική οργάνωση» στο μπάσκετ
Ο Τάκης Μπαλτάκος επιστρέφει στα εξωαγωνιστικά δρώμενα του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας ότι αναλαμβάνει να συγκεντρώσει στοιχεία για τη δράση «εγκληματικής οργάνωσης» στο μπάσκετ.
Σε πρόσωπα που είναι γνωστά από το παρελθόν επιλέγει να στηριχθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη μάχη στο χώρο του μπάσκετ, με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ανατέθηκε στον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος επί ημερών Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου ήταν νομικός σύμβουλος του τριφυλλιού- να συγκεντρώσει στοιχεία που θα τεκμηριώνουν τη δράση «εγκληματικής οργάνωσης» στο μπάσκετ.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Μπαλτάκος «ανέλαβε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR την αποστολή συλλογής και τεκμηρίωσης στοιχείων για τη –κατά τον ίδιο– δράση εγκληματικής οργάνωσης στο επαγγελματικό μπάσκετ, με στόχο τη νομική της εξάρθρωση μέσω όλων των προβλεπόμενων μέσων».
Σκοπός του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος είχε ο ίδιος βρεθεί στο στόχαστρο παραγόντων για τα όσα γίνονταν στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι να αποδείξει με σαφήνεια και χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης, την ύπαρξη και τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ. «Κανένας παράνομος στο απυρόβλητο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλτάκος.
Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:
«Μου ανατέθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η συνέχιση και ολοκλήρωση της συγκέντρωσης στοιχείων που θα τεκμηριώσουν ανεπιφύλακτα και αναπόδραστα τη σύσταση και δράση Εγκληματικής Οργάνωσης στον χώρο του μπάσκετ.
Με χαρά και συγκίνηση αναλαμβάνω το καθήκον αυτό, όπως πάντοτε ενεργούσα ως συνεργάτης των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.
Η Εγκληματική Οργάνωση θα ταυτοποιηθεί και θα εξαρθρωθεί με όλα τα νόμιμα μέσα. Μόνοι μας δεν θα είμαστε. Και άλλες ομάδες θα συνδράμουν. Να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αποκλείεται. Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα.
Όταν υπάρχει έγκλημα, υπάρχει και τιμωρία. Κανένας παράνομος στο απυρόβλητο».
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση


