Στο ΑΤ Κηφισιάς αυτοβούλως ο Γιαννακόπουλος για να πάει στη συνάντηση στο υπουργείο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς, προκειμένου να μπορέσει στη συνέχεια να παραστεί στη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιμετωπίζει νέο αυτόφωρο μετά τη μήνυση του Γιώργου Σκινδήλια.
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, υπέβαλε μήνυση στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνεπώς πλέον «τρέχει» νέο αυτόφωρο το οποίο ίσως επηρεάζε τη συνάντηση του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιαννακόπουλος θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς. Από εκεί και πέρα, η Εισαγγελία αποφασίζει αν θα προχωρήσει σε κράτηση ή αν θα αφεθεί ελεύθερος, ώστε να παραστεί στη συνάντηση με τον Υπουργό.
- Επέστρεψε από τις ΗΠΑ ο Αβδάλας: Τι ισχύει με το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό κι αν μπορεί να αγωνιστεί
- Μαρινέλλα: Η βαριά κληρονομιά που αφήνει πίσω της η «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού τραγουδιού
- Πάτρα: Παραδόθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 10 μηνών βρέφος – Πού οφείλονται τα τραύματα
- Εθνική: Ο… παγκίτης Κωνσταντέλιας των 109 λεπτών, μια παλιά «αλητεία» και η καταστροφική «αρχή της παλαιότητας»
- Πέθανε η Μαρινέλλα – Η ανακοίνωση της οικογένειας
- «Kennedy» – Δείτε τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ρόλο του Τζο Κένεντι


