Επίσημο: Αναβλήθηκε ο τρίτος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έκανε επίσημη την αναβολή του Game 3 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (4/6).
Αναβολή και επίσημα στο Game 3 των τελικών της GBL ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Όπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ, πρόκειται για μια απόφαση του Γιάννη Βρούτση «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
«Mε απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση αναβάλλεται ο τρίτος τελικός της Stoiximan GBL Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR-Ολυμπιακός που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (4/6).
Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αναφέρει τα εξής: «Αποφασίζουμε την αναβολή του 3ου τελικού αγώνα της 4ης Ιουνίου 2025 μεταξύ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR και του Ολυμπιακού στο πλαίσιο των τελικών της Stoiximan GBL 2024-2025, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)
- Η τεχνητή νοημοσύνη επανασχεδιάζει την παιδική ηλικία – Προνομιούχες γενιές ή κενό βασίλειο;
- Τα βήματα για έκδοση διαβατηρίου – Πόσο κοστίζει
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια

