Η Γιουβέντους στοχεύει στον Μάρκο Σίλβα
Μετά το ναυάγιο στις υποθέσεις Κόντε και Γκασπερίνι, η Γιουβεντους στρέφεται προς τον Μάρκο Σίλβα…
Η Γιουβέντους βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Μάρκο Σίλβα, σύμφωνα με το «Sky Sports».
Μετά την απόλυση του Τιάγκο Μότα και την όχι βέβαιη συνέχεια της συνεργασίας με τον Ιγκόρ Τουντορ, η «μεγάλη κυρία», αναζητά προπονητή ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Ο Κόντε, ο Γκασπερίνι και ο Μάρκο Σίλβα
Η Γιουβέντους ήθελε τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παρέμεινε τελικά στη Νάπολι, αλλά και τον Γκασπερίνι, ο οποίος υπέγραψε τελικά συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τη Ρόμα.
Έτσι σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ στράφηκε προς την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής επιπέδου Premier League και βρίσκεται στον πάγκο της Φούλαμ και φέτος τερμάτισε στην 11η θέση.
Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει περάσει από πάγκους όπως αυτοί των: Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ολυμπιακού, Χαλ, Γουότφορντ και Έβερτον, ενώ βρίσκεται στη Φούλαμ μια πενταετία και έχει συμβόλαιο έως το 2026.
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
