Αταμάν: «Είναι μόνο το 1-0, ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα»
Ψύχραιμος ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της Basket League.
Ο Εργκίν Αταμάν ήταν συγκρατημένος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 80-68, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, στο ΟΑΚΑ.
Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε ότι έγινε μονάχα το 1-0 και επεσήμανε ότι μεχρι να φτάσει μια ομάδα στις τρεις νίκες που χρειάζονται για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει κριθεί.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:
«Είχαμε προβλήματα, ο Ολυμπιακός δημιουργεί πάντα προβλήματα, σε κάθε λάθος μας προσπαθεί να επιστρέψει. Εμείς είχαμε επιθετική άμυνα, ήμασταν καλοί εκεί, αλλά επιθετικά δεν παίξαμε πολύ καλά, χάσαμε πολλά σουτ και κατοχές.
Είναι μόνο το 1-0, ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Κάθε ματς είναι δύσκολο, πρέπει να φτάσουμε τις τρεις νίκες , όμως σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ σκληρός σε όλη τη σειρά».
- «Τους περιμένουμε»: Έτοιμο το Ιράν για πιθανή χερσαία εισβολή των ΗΠΑ – «Δεν θα κλείσουμε τα Στενά του Ορμούζ»
- Φάμελλος για την απώλεια του Άλκη Ρήγου: Ήταν τιμή μας να σε αποκαλούμε σύντροφο
- Ο Άλκης Ρήγος και το βαθύ αποτύπωμά του στο πανεπιστήμιο και το κίνημα
- Ιράν: Η καταστροφή δεν είναι πολιτική επιτυχία – Ο πόλεμος των ΗΠΑ χωρίς στρατηγική τέλους του παιχνιδιού
- Και η Φινλανδία στον χορό των πυρηνικών – Θα άρει πλήρως την απαγόρευση εγκατάστασής τους στο έδαφός της
- Η ΔΕΑΒ έσωσε την ΑΕΚ (και όχι μόνο) από την… ΔΕΑΒ!




