Δίκαιη χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών της Basket League και τόνισε ότι η ομάδα του έδειχνε καταβεβλημένη μετά το Final 4.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
Για το ματς: «Έπρεπε να εκτελέσουμε καλύτερα. Υστερήσαμε σε πολλούς βασικούς τομείς του παιχνιδιού Ριμπάουντινγκ, κυκλοφορία, υπομονή. Σουτάραμε πάρα πολύ άσχημα. Για να κερδίσεις εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό πρέπει να βάλεις σουτ. Αυτό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια».
Για την ενέργεια: «Δείχναμε καταβεβλημένοι. Τώρα αυτό είναι πνευματικό, ψυχολογικό, ότι δε βάλαμε σουτ… Έπρεπε να είμαστε πολύ πιο συμπαγείς στο παιχνίδι».
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.