«Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον Ράσφορντ»
H Mπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάρκους Ράσφορντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού.
Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Μάρκους Ράσφορντ με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Άγγλο επιθετικό και απομένει μονάχα η επίσημη ανακοίνωση από τους «μπλαουγκράνα», τουλάχιστον όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά ΜΜΕ.
Η ομάδα της Καταλονίας θα δανειστεί τον Ράσφορντ μέχρι τον Ιούνιο του 2026, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία υπολογίζεται γύρω στα 34 εκατομμύρια ευρώ.
Μείωση 40% στις αποδοχές του
O Άγγλος επιθυμούσε διακαώς να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και πλέον ο πόθος του φαίνεται να πραγματοποιείται. Ο Ράσφορντ συμφώνησε μάλιστα να μειωθούν οι αποδοχές του κατά 40%, ώστε να αγωνιστεί με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».
Το κεντρικό πρόσωπο των διαπραγματεύσεων ήταν ο μάνατζερ του 27χρονου, Πίνι Ζαχάβι, ο οποίος είχε άλλωστε πάει και τον Λεβαντόφσκι στη Βαρκελώνη.
- Χαλκίδα: «Μου τον έφαγαν, ήταν θύμα bullying» – Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε
- Μαρόκο: σημαντικά ευρήματα ρίχνουν φως στην εξέλιξη του ανθρώπου
- Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσει κανείς τις ΑΙ κάμερες στους δρόμους;
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική (pic)
- Humanoid robots: Τα ανθρωποειδή ρομπότ είναι έτοιμα να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού αλλά… κοστίζουν ακριβά
- Αναντολού Εφές – Παρί 79-84: Σπουδαίο «διπλό» για τους Γάλλους στην Πόλη


