Φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μαζί πριν τους ημιτελικούς
Εικόνες γιορτής εκτυλίσσονται στο Άμπου Ντάμπι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Final Four. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ποζάρουν μαζί.
Εύχαριστο είναι το κλίμα που επικρατεί στο Άμπου Ντάμπι, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να ποζάρουν μαζί, βγάζοντας εικόνες «κόσμημα» για τον ελληνικό αθλητισμό.
Υπενθυμίζεται ότι το τζάμπολ του Final Four της Euroleague θα ξεκινήσει στις 18:00 με τον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στην Μονακό στις 21.00.
Οι εικόνες γιορτής με τους φίλαθλους των δύο ομάδων
Οι οπαδοί των δύο «αιωνίων» ποζάρουν μαζί
Εικόνες «γιορτής» λίγο πριν από το τζάμπολ του Final Four
Οι εικόνες αυτές αποτελούν πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα για τον κόσμο των δύο ομάδων. Πλήθος κόσμου και υποστηρικτών των δύο ελληνικών συλλογών έχουν βρεθεί στο Άμπου Ντάμπι προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια. Οι φίλαθλοι απόλαυσαν λίγες στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής πριν από την έναρξη των ημιτελικών που θα κορυφωθεί η αγωνία.
Τόσο ο Παναθηναικός όσο και ο Ολυμπιακός θέλουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Φενερμπαχτσέ και Μονακό αντίστοιχα προκειμένου να κλειδώσουν την πρόκριση και να διεξαχθεί ο πρώτος ελληνικός τελικός στην ιστορία της Euroleague.
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ
- «Πώς μπορούμε ακόμη να μιλάμε για πόλεμο;»: Ο Ρομπέρτο Μπενίνι έγινε viral με το πιο σημαντικό μήνυμα των ημερών
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 48 ώρες ο Περιφερειακός λόγω flyover – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Τραμπ στους Φρουρούς της Επανάστασης: «Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε όλοι»
- Εκτός τόπου και χρόνου η δήλωση Γκαγκάτση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- Στη σκιά του ολέθρου: Η σύγκλιση των πολέμων και η νέα πυρηνική απειλή

