Ιωάννινα: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 23χρονου – Εντοπίστηκε νεκρός
Τα ίχνη του 23χρονου είχαν χαθεί από το βουνό Μιτσικέλι, όπου είχε πάει για camping, στις 10 Ιουλίου 2024
Η πολύμηνη έρευνα για τον εντοπισμό του 23χρονου Γιαν Κουρέκ, που είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Ιούλιο στα Ιωάννινα, είχε δυστυχώς τραγική κατάληξη.
Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρός στο βουνό Μιτσικέλι Ιωαννίνων. Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.
Τα ίχνη του Γιαν Κουρέκ, σλοβακικής καταγωγής, είχαν χαθεί από το συγκεκριμένο βουνό, όπου είχε πάει για camping, στις 10 Ιουλίου 2024.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas, δημοσιοποιώντας τη φωτογραφία και τα στοιχεία του.
Σήμερα, δέκα μήνες μετά, ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η περιπέτεια του Γιαν Κουρέκ, 23 ετών, σλοβακικής καταγωγής, έληξε με τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν. Ο ενήλικας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρός στο βουνό Μιτσικέλι Ιωαννίνων. Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και καθώς υπήρχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas, δημοσιοποιώντας τη φωτογραφία και τα στοιχεία του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του στις 19 Ιουλίου 2024.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιαν Κουρέκ, και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα



