Σοβαρό τροχαίο – Φορτηγό έπεσε από τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη στη Θηβών
Λόγω του τροχαίου γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων στη Θηβών στη συμβολή της με την οδό Καναπιτσέρη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Περιστέρι
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Θηβών.
Συγκεκριμένα ένα φορτηγό κινούμενο επί της Πέτρου Ράλλη πάνω στη γέφυρα, βγήκε εκτός πορείας έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα και έπεσε από ύψος στη λεωφόρο Θηβών.
Διακοπή της κυκλοφορίας
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.30. Η νταλίκα μετέφερε κρέατα και προσγειώθηκε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ λόγω του τροχαίου ατυχήματος υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Θηβών στο ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.
Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Θηβών και γίνεται εκτροπή στη συμβολή με την οδό Καναπιτσέρη στο ρεύμα προς Περιστέρι.
Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο ελαφρά τραυματίες, ηλικίας 19 και 50 ετών.
Σύμφωνα με το Mega ο ένας τραυματίας είναι ο οδηγός, ο οποίος και απεγκλωβίστηκε μετά από επιχείρηση των πυροσβεστών.
Δείτε εικόνες από το τροχαίο
- Καισαριανή: Στη Γάνδη σήμερα οι εμπειρογνώμονες του ΥΠΠΟ – Τα βήματα που θα ακολουθηθούν
- Συνταγή: Γαλακτομπούρεκο
- Πιέσεις στα φάρμακα καινοτομίας έφεραν απολύσεις 20% στην πενταετία στην Ελλάδα
- Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο ηθοποιός Έρικ Ντέιν
- Ιράν: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκρός ο ένας από τους δύο χειριστές
- Διατροφή: Η nordic diet κάνει καλό στην υγεία και στον πλανήτη



