Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην πολυκατοικία του Μάξιμου Χαρακόπουλου
«Δεν ξέρω ποιοι μπορεί να είναι» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Ειδικότερα, οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα.
Από την έκρηξη, που σημειώθηκε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν μόνο μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, επί της οδού Κυδαντιδών.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές γιατί ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν χαμηλής ισχύος.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που περισυνέλεξαν τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού, ενώ τις επόμενες ώρες θα αναζητηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες.
«Δεν ξέρω ποιοι μπορεί να είναι»
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι δεν υποψιάζεται συγκεκριμένα πρόσωπα ή ομάδες πίσω από το συμβάν, αλλά το αποδίδει αόριστα στη γενικευμένη τρομοκρατία.
«Δεν ξέρω ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι που στοχεύουν αθώους συμπολίτες μας», δήλωσε από την πλευρά του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι υπάρχουν άτομα που «συστηματικά υπονομεύουν τη δικαιοσύνη, ρίχνουν νερό σε ένα νέο κύμα δημοκρατίας».
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική






