
Θεσσαλονίκη: Σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων ξεβράστηκε στα νερά του Θερμαϊκού
Η σορός εκτιμάται ότι ανήκει σε μεσήλικο άνδρα και ότι μεταφέρθηκε από άλλο σημείο λόγω των ρευμάτων - Το άψυχο σώμα είδε περίοικος και ενημέρωσε τις Αρχές στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, καθώς σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων ξεβράστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού.
Τη σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, τη σορό του άτυχου άνδρα στη θάλασσα εντόπισε αρχικά περίοικος που έκανε τη βόλτα του στο σημείο, στο ύψος της Λ. Νίκης με την Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα μάλλον μετακινήθηκε από άλλο σημείο λόγω των ρευμάτων, με αποτέλεσμα να ξεβραστεί στον λιμένα Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον χώρο άφιξης των κρουαζιερόπλοιων.
Μετά την ανάσυρση της σορού από τη θάλασσα και τη μεταφορά της στην ακτή από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και την μετέφερε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό σορού άνδρα εντός της θάλασσας, στη θαλάσσια περιοχή Θεσσαλονίκης.
Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν ένα Περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε τη σορό του άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας 55 με 60 περίπου ετών και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
- Κεφαλονιά: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Μυρτούς – «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»
- Α Bola: «Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Φώτης Ιωαννίδης»
- ΠΑΓΝΗ: Κίνδυνος στα χειρουργεία λόγω υποστελέχωσης στην καθαριότητα
- Gamer, μουσικό είδωλο του TikTok, στυγνός δολοφόνος; Σύλληψη του d4vd για το διαμελισμό 14χρονης φαν
- Δημήτριος Ψαρρός: Εξετελέσθη, εδολοφονήθη μετά την μάχην, άνευ δίκης
- Λύση στο μυστήριο θάνατο της 30χρονης στο κέντρο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Τα σενάρια που εξετάζονται




