Νέα σενάρια για το μέλλον του Μίροτιτς – Ποια ομάδα της Euroleague τον θέλει (pic)
Tο μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς στην Αρμάνι Μιλάνο είναι στον... αέρα - Όλα τα δεδομένα για τη νέα σεζόν και η Χάποελ...
Ολοένα και περιορίζονται οι πιθανότητες του Νίκολα Μίροτιτς να παραμείνει στην Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία.
Ο σταρ της ιταλικής ομάδας μπορεί να πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν, όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι. Εδώ και μεγάλο διάστημα, ο Μίροτιτς εμπλέκεται με σενάρια για τη Χάποελ Τελ Αβίβ και μάλιστα με ένα σπουδαίο συμβόλαιο.
«Σύμφωνα με την «La Prealpina» υπάρχουν νεότερα στον τομέα των αποχωρήσεων. Υπάρχει ενδιαφέρον της Χάποελ Τελ Αβίβ για τον Νίκολα Μίροτιτς, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Οφέρ Γιανάι.
Ο Μίροτιτς μπορεί να κάνει opt out από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο Μιλάνο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει καμία διάθεση να φύγει από την ιταλική ομάδα», γράφει το «Backdoor Podcast».
Η ανάρτηση για τον Μίροτιτς
While Olimpia Milan is currently preparing for the Italian league playoffs, the future of Nikola Mirotic with the Armani’s club looks in doubt ?
The Montenegrin forward has an option to get out of his contract in the summer ?#EuroLeague #OlimpiaMilanhttps://t.co/i387uX3qBp
— Backdoor Podcast English (@Backdoorpod_eng) April 24, 2025
Τη φετινή σεζόν ο άσος της ομάδας από το Μιλάνο είχε 30 συμμετοχές στα παιχνίδια της Euroleague, μετρώντας κατά μέσο όρο 17,7 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 2,0 ασίστ σε λίγο παραπάνω από 27 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.
- 25η Μαρτίου: Γαλανόλευκη – γίγας 180 τ.μ. στην Πειραϊκή για την εθνική επέτειο – Η πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά
- Αντώνης Ψαρόπουλος για Τέμπη: Τη Δευτέρα περιμένω από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε ξανά εκτός 12άδας τον Χολμς
- Ιωάννινα: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο


