Με Γουόκαπ και Βιλντόζα η 12άδα του Ολυμπιακού
Η Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποψινή 12άδα του Ολυμπιακού, τους Γουόκαπ και Βιλντόζα.
Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για την εκκίνηση των πλέι οφ της Euroleague και σε λίγη ώρα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν τη 12άδα τους για τον αγώνα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει αρκετές επιστροφές αφού τις τελευταίες μέρες προπονήθηκαν όλοι χωρίς προβλήματα.
Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να συμπεριλάβει σε αυτήν τους Τόμας Γουόκαπ και Λούκα Βιλντόζα που επιστρέφουν μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας.
Η 12άδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γκος, Λαρεντζάκης, Βιλντόζα, Λι, Φαλ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Πίτερς, ΜακΚίσικ, Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ.
- «Βόμβα» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Ουκρανός για το κράνος με τους νεκρούς αθλητές
- Καταγγέλει τον Ηλιόπουλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Νιλικίνα – Ποιοι μένουν εκτός από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ιτούδης: «Ο Χέιζ-Ντέιβις δούλεψε πολύ για να φτάσει εκεί που βρίσκεται»
- Το top-10 των υψηλότερων συμβολαίων στην Ευρωλίγκα μετά την επιστροφή του Χέιζ-Ντέιβις (vids)
- Πολυαθλητικός σημαίνει…
- H ΔΟΕ απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Ουκρανό με το κράνος με τις εικόνες νεκρών αθλητών
- Όταν οι νικητές αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442