Φθιώτιδα: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε καταυλισμό Ρομά – Τραυματίστηκαν 15χρονη και 20χρονος
Ο δύο δράστες 27 και 17 ετών συνελήφθησαν μετά το επεισόδιο σε καταυλισμό Ρομά στην Αταλάντη
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα (22/4/25) στον καταυλισμό Ρομά του Κυπαρισσίου Αταλάντης.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το lamiareport.gr δύο νεαρά άτομα Ρομά, εκ των οποίων ο ένας δεν έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του, φέρεται να πυροβόλησαν με καραμπίνα κατά άλλων νεαρών Ρομά από τον κάτω καταυλισμό πλησίον της εθνικής οδού και να τραυμάτισαν μια νεαρή 15 ετών και έναν ακόμη 20χρονο.
Συνελήφθησαν δύο άτομα
Τα θύματα διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, φέροντας ευτυχώς ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα από τα σκάγια. Εκεί τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τα δύο άτομα ηλικίας 27 και 17,5 ετών, ενώ κατάσχεσαν από το σημείο οκτώ άδειους κάλυκες φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου.
Απόπειρα ανθρωποκτονίας
Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το ΑΤ Λοκρών, οι δυο νεαροί Ρομά οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν σε Κύρια Ανάκριση, ωστόσο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.
Μέχρι τότε εξακολουθούν να κρατούνται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Φθιώτιδας.
- Έδεσσα: Αιματηρό επεισόδιο στο καρναβάλι – 23χρονος μαχαίρωσε 21χρονο στο πόδι
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπασκόνια με «κατοστάρα» στη Ρεάλ
- Χαμάς: Ετοιμάζεται να αναδείξει τον νέο ηγέτη της, μεταξύ του Χάλεντ Μεσάαλ και του Χαλίλ αλ Χάγια
- Καθαρά Δευτέρα: Πού ευνοούν οι συνθήκες για το πέταγμα του χαρταετού – Χάρτης με την εκτιμώμενη ένταση ανέμων
- BAFTA 2026: Το «One Battle After Another» είναι και επισήμως η καλύτερη ταινία – Δείτε όλους τους νικητές
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας

