Αταμάν: «Είμαστε μόνο 1-0 μπροστά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε»
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Έφες και τόνισε πως η ομάδα του είναι μόνο 1-0 και θα συνεχίσει να δουλεύει.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα στη σειρά με την Αναντολού Έφες επικρατώντας με 87-83 και κάνοντας το 1-0, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή τελευταία περίοδο για άλλη μία φορά.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το παιχνίδι, και χωρίς να πει πολλά τόνισε ότι οι Πράσινοι είναι μόνο στο 1-0 και ότι πρέπει να δουλέψουν και να επιστρέψουν στο να παίζουν μπάσκετ.
«Είμαστε μόνο 1-0 μπροστά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να επιστρέψουμε για να παίξουμε μπάσκετ», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του Τούρκος τεχνικός.
- Επιστροφή στην «ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή


