Ο Γιαννακόπουλος παρέδωσε στον Ναν το βραβείο του MVP (vid)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τον γιό του Παύλο παρέδωσαν το βραβείο του MVP της φετινής Euroleague στον Κέντρικ Ναν.
Ο Κέντρικ Ναν το μεσημέρι της Δεύτερας του Πάσχα (21/4) αναδείχθηκε ο MVP της κανονικής διάρκειας της φετινής Euroleague, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μαζί με τον γιό του Παύλο να το παραδίδουν οι ίδιοι στον Αμερικανό σούπερσταρ του Παναθηναϊκού το βραβείο.
Παράλληλα, ο 29χρονος παίκτης των «πρασίνων» μετά από την στιγμή αυτή, έβγαλε λόγο στους συμπαίκτες του αναφέροντας:
«Αυτό εδώ είναι μια απόδειξη για όλους σας. Με εμπιστευτήκατε, καταλαβαίνετε τι λέω; Βλέπετε τη δουλειά μου και εμπνέομαι από εσάς. Είναι σαν σίδερο που ακονίζει άλλο σίδερο σε αυτό το σημείο. Ξέρετε τι λέω; Χωρίς αυτό, χωρίς εμένα. Δεν υπάρχω εγώ χωρίς εσάς. Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό που θέλω να κρατήσω φέτος»!
Με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμπληρώνει: «Μια ομάδα, μια οικογένεια! Λίγα παιχνίδια ακόμα».
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση
- Ηράκλειο: Σύλληψη 45χρονου για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας



