Ξεκινά το περιφερειακό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή
Από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ έχουν θέσει δύο στόχους για τα περιφερειακά συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας - Ξεκινά το δεύτερο Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 15 Μαρτίου το δεύτερο περιφερειακό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Μεταξύ των ομιλητών είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, η υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού Άννα Διαμαντοπούλου, βουλευτές και στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Δείτε live:
Ο διπλός στόχος της Χαριλάου Τρικούπη
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είχε πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη, στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Από τη Χαριλάου Τρικούπη έχουν θέσει δύο στόχους για τα περιφερειακά συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, με τελευταίο αυτό της Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.
Πρώτος στόχος είναι η όσμωση με την τοπική κοινωνία για τη συνδιαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης με τις ομιλίες που θα πραγματοποιεί, θα εξαγγείλει και συγκεκριμένες δεσμεύσεις που θα αφορούν την τοπική κοινωνία.
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων





