Σάκοτα: «Συνεχίζουμε να έχουμε αγωνιστικά προβλήματα»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο (15/03, 20:15).
Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως είναι υποχρέωση τους να ανταπεξέλθουν στα αγωνιστικά προβλήματα και να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την 3η θέση της κανονικής περιόδου, της Stoiximan GBL.
Παράλληλα, ο κόουτς της Ένωσης χαρακτήρισε το Λαύριο ως μια ομάδα με έφεση και ταλέντο στο σκοράρισμα και πως η μεταξύ τους αναμέτρηση κάθε άλλο παρά εύκολη δεν θα είναι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκοτα
«Ο δρόμος των συνεχόμενων αγώνων για την ομάδα μας συνεχίζεται. Ξέρουμε πολύ καλά, ότι η νίκη θα μας οδηγήσει στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας και είναι υποχρέωσή μας να προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε έτσι ή αλλιώς.
Είμαστε η ΑΕΚ. Όμως, συνεχίζουμε να έχουμε και θέματα υγείας. Ελπίζω να έχουμε αρκετή ενέργεια για ν’ αντέξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Το Λαύριο είναι μία ομάδα η οποία έχει πολύ μεγάλη έφεση και ταλέντο στο σκοράρισμα, οπότε σε καμία περίπτωση η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη για εμάς. Το αντίθετο…».
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 12/8 ρεκόρ, ενώ το Λαύριο είναι στην 10η θέση με 7/13 ρεκόρ. Την προηγούμενη αγωνιστική η Ένωση επικράτησε εντός έδρας του Περιστερίου με 96-67, ενώ το Λαύριο ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη με 82-65.
- Βενεζουέλα: Η Ρωσία στέλνει υποβρύχιο για συνοδεία τάνκερ που προσπάθησαν να κατασχέσουν οι ΗΠΑ
- Λίβανος: Αλλοι 2 νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ
- Βενεζουέλα: Επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ
- Γροιλανδία: Ο Τραμπ εξετάζει και τη χρήση «του στρατού» για την απόκτησή της, ξεκαθαρίζει ο Λευκός Οίκος
- Ουκρανία: Ο Μακρόν δηλώνει πως σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Πούτιν «το συντομότερο δυνατόν»
- Συρία: 9 νεκροί σε συγκρούσεις Κούρδων με κυβερνητικές δυνάμεις στο Χαλέπι

