Σε τηλεπαιχνίδι γνωριμιών είχε λάβει μέρος ο «μαϊμού» αστυνομικός της Ομόνοιας
Ο 32χρονος συνελήφθη για αντιποίηση αρχής - Πριν μερικούς μήνες είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικό παιχνίδι γνωριμιών
Σε γνωστό τηλεπαιχνίδι γνωριμιών είχε λάβει μέρος ο 32χρονος που συνελήφθη να παριστάνει τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ φορώντας τη στολή με όλο τον εξοπλισμό.
Ο αστυνομικός «μαϊμού» εντοπίστηκε σε καφετέρια της πλατείας Καραϊσκάκη όπου συχνάζουν αστυνομικοί. Ο νεαρός άνδρας είχε ασύρματο, γκλοπ, τη σχετική εξάρτηση αλλά και ένα όπλο που όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστικό «ρέπλικα».
Σχεδόν ένα χρόνο
Αν και για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί πόσο καιρό παρίστανε τον αστυνομικό ο 32χρονος, ωστόσο δεν αποκλείεται να το έκανε για αρκετούς μήνες ίσως και για έναν χρόνο μέχρι που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή.
Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν οι υπεύθυνοι του καταστήματος λέγοντας ότι εμφανιζόταν ως αστυνομικός και έπαιρνε τον καφέ του σχεδόν έναν χρόνο.
Ο 32χρονος συνελήφθη για αντιποίηση αρχής και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Το φως της δημοσιότητας είδε και το βίντεο μέσα από το ΑΤ Ομονοίας όπου οδηγήθηκε με τη στολή του αστυνομικού.
Άτυχος και στο τηλεπαιχνίδι
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στον συγκεκριμένο άνδρα.
Ο 32χρονος είχε λάβει μέρος σε γνωστό τηλεπαιχνίδι γνωριμιών και είχε γίνει γνωστός ως ο Γιώργος από την Κρήτη, όπως είχε συστηθεί.
Δυστυχώς και στο τηλεπαιχνίδι δεν τα είχε πάει καλά αφού το ραντεβού με την κοπέλα δεν είχε αίσια έκβαση.
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl


