Η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κρίστοφερ Ενκουνκού της Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοσή του και την επένδυση 60 εκατομμυρίων ευρώ που έκαναν πριν από μερικά χρόνια για να τον αποκτήσουν από τη Λειψία.
Σύμφωνα με τη «Le Parisien» εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου προσέγγισε τον Ιανουάριο την Τσέλσι και ζήτησε να πάρει δανεικό τον Νκούνκου έως το τέλος της σεζόν, με ρήτρα εξαγοράς στα 50 εκατ. ευρώ, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
Δυσαρεστημένος ο Ενκουνκού
Ο Γάλλος άσος είναι δυσαρεστημένος με τον Έντσο Μαρέσκα, καθώς ο Ιταλός κόουτς προτιμά τον Νίκολας Τζάκσον για την κορυφή της επίθεσης.
Το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η ομάδα της Βαυαρίας συμφώνησε με τον Νκούνκου για το καλοκαίρι και τον προορίζει για «παρτενέρ» του Χάρι Κέιν στην επίθεση, έχοντας συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Bad Bunny, από τα courts του τένις μέχρι τη σκηνή του Super Bowl, μιλούν την ίδια γλώσσα: αυτή της επιτυχίας, της επιρροής και της νέας εποχής