Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Άφησαν νεκρά ζώα συντροφιάς και ψάρια σε πάρκο
Άγνωστοι τοποθέτησαν σε παιδική χαρά και στον περιβάλλοντα χώρο του δήμου Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, νεκρά ζώα συντροφιάς και ψάρια
Σοκαριστικές εικόνες καταγράφηκαν στον δήμο Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν νεκρά ζώα συντροφιάς και ψάρια σε πάρκο της περιοχής.
Ειδικότερα, στο πάρκο της οδού Αιγαίου στην Καλαμαριά, στην περιοχή του Βυζαντίου, οι άγνωστοι τοποθέτησαν νωρίς το πρωί στην παιδική χαρά που βρίσκεται εντός του πάρκου και στον περιβάλλοντα χώρο και συγκεκριμένα πάνω στα παγκάκια και το πλακόστρωτο.
Στο σημείο έσπευσε η υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Μαίρη Τσιραμπίδου. Ο δήμος Καλαμαριάς προχώρησε στις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενημερώνοντας τις αστυνομικές αρχές και τον Σύνδεσμο Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
«Μετά την περισυλλογή των νεκρών ζώων από τους αρμόδιους, πολυμελές συνεργείο της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς, προχώρησε στην απολύμανση και τον βαθύ καθαρισμό κάθε τετραγωνικού του πάρκου καθώς και όλων των παιχνιδιών εντός της παιδικής χαράς, παραδίδοντάς τα και πάλι στους πολίτες της περιοχής», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς.
Στιγμιότυπο από τα όσα βρήκαν οι υπηρεσίες του δήμου Καλαμαριάς
«Ο δήμος Καλαμαριάς εκφράζει την οργή του»
Ακόμη, τονίζεται πως «ο δήμος Καλαμαριάς εκφράζει την οργή του και καταδικάζει απερίφραστα την πράξη αυτή και δεσμεύεται σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές να κάνει κάθε απαραίτητη ενέργεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι».
Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση πως «η προστασία του δημόσιου χώρου και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι για τη διοίκηση του δήμου Καλαμαριάς και για όλους τους πολίτες της, έννοιες και αξίες αυτονόητες και αδιαπραγμάτευτες».
Στιγμιότυπο από τα όσα βρήκαν οι υπηρεσίες του δήμου Καλαμαριάς
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ θα αγοράζουν πετρέλαιο στις διεθνείς τιμές – «Δεν τους χρωστάμε τίποτα» λέει η PDVSA
- Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Μπιλμπάο (5-0) και πέρασε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ
- Το πολιτικό φλερτ Καρυστιανού – Φαραντούρη και η αντίφαση για τις συνεργασίες με το «παλιό» κομματικό σύστημα
- Κρήτη: Στη φυλακή 74χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο και απείλησε αστυνομικό
- «Συμφωνία της Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ»
- «Γιατί έγινα διπλός κατάσκοπος; Για τα λεφτά» – Ο ολέθριος, λουσμένος στη βότκα, προδότης της CIA Όλντριτς Έιμς στους NYT



