Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε η Ελένη Καραμπεσίνη σε ηλικία 53 ετών
Η Ελένη Καραμπεσίνη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 χρόνων - Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών η πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος Ελένη Καραμπεσίνη. Υπήρξε αθλήτρια της ΑΕΚ και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας δύο φορές στον ανοιχτό στίβο και δύο φορές στον κλειστό. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ.
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
«Ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του κλασικού αθλητισμού, η Ελένη Καραμπεσίνη, δεν ζει πια ανάμεσά μας.
Η Ελένη έδωσε μια σύντομη, αλλά πολύ σκληρή και άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια, την οποία, δυστυχώς, δεν κέρδισε, όπως μας είχε συνηθίσει να πράττει στους αγωνιστικούς χώρους. Ήταν 53 ετών.
Η Ελένη Καραμπεσίνη γεννήθηκε, μεγάλωσε και διέμενε στο Καματερό. Διέπρεψε με τα χρώματα της ΑΕΚ κερδίζοντας δύο πανελλήνιους τίτλους σε ανοιχτό (1993 και 1996) και δύο σε κλειστό (1993 και 1997) στίβο στο άλμα εις μήκος, με προπονητή τον Βασίλη Χαλά.
Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ και εργαζόταν στο 1ο ΚΔΑΠ Καματερού.
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια της Ελένης».
- ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς κάνει το 1-0 κόντρα στη Μπέτις (vid)
- «Πυρ και μανία» ο Τραμπ κατά των New York Times μετά τη δημοσίευση δυσμενούς δημοσκόπησης – «Εγκληματική ενέργεια»
- Νικολάς Μαδούρο: Από το γαλάζιο φούτερ της Origin στη γκρι φόρμα της Nike
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)
- Κίνα: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες για την ανάρτηση μίας εικόνας με… «γκέι πάντα»
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)


