Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το αυριανό (26/2, 20:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η «Ένωση» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του ΟΑΚΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ένα καλό νέο εν όψει του αγώνα με τους Κυπελλούχους Ευρώπης.
Ο Θωμάς Στρακόσα προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (24/2) και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Τις τελευταίες ημέρες ο 30χρονος διεθνής τερματοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, γι’ αυτό δεν ακολούθησε την αποστολή της «Ένωσης στην Τρίπολη». Στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχε προαποφασιστεί να αγωνιστεί ο Μπρινιόλι, αλλά αν δεν ήταν διαθέσιμος ο Στρακόσα για το αυριανό ματς, το πρόβλημα θα ήταν μεγάλο.
Γιατί αυτό; Διότι ο Ιταλός γκολκίπερ είναι τιμωρημένος στο Κύπελλο Ελλάδος και δεν μπορεί να παίξει αύριο.
Άρα η ΑΕΚ θα αναγκαζόταν να αγωνιστεί με τον νεαρό Γιώργο Θεοχάρη. Ωστόσο, ο Θωμάς Στρακόσα είναι έτοιμος και επομένως ο Αλμέιδα έχει πλέον έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο.
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου
Με το τέρμα του Μπλανκ στο 77′ η Ηλιούπολη επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 και πέτυχε σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Άρης για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.