Παναθηναϊκός: Αρκετές απουσίες στην προπόνηση – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Αράο
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Γουίλιαν Αράο, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τη Βίκινγκουρ την Πέμπτη (20/02, 22:00) για τα πλέι οφ του Europa Conference League.
Ο Ρουί Βιτόρια είδε τον Γουίλιαν Αράο να προπονείται κανονικά, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν με τον Βαγιαννίδης και Πελίστρι να κάνουν ατομικό και τους Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Γεντβάι να συνεχίζουν τη θεραπεία τους.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα της νοκ άουτ φάσης του UEFA Conference League κόντρα στη Βίκινγκουρ, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20/2 στις 22:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης». Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Γουίλιαν Αράο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και τελειώματα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Πελίστρι και θεραπεία οι Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Γεντβάι».
- «Μπαμ» στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Ο Άλβαρες έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα» (pic)
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)
- «Δεν θα επιτρέψουμε στο AfD να καταστρέψει την Γερμανία» – Ο Μερτς δεσμεύεται να κρατήσει μακριά την ακροδεξιά
- Φάμελλος: Η ακρίβεια Μητσοτάκη λειτουργεί εις βάρος και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το έργο της Αφαλάτωσης στη Χρυσηίδα Κέρκυρας, ζητάει ο Περιφερειάρχης
- Φουρνιέ: «Να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα, αυτή που το θέλει περισσότερο»
