
Ανθή Βούλγαρη: «Λογικά μέχρι το πρώτο 10ημερο του Μαρτίου θα γεννήσω»
Αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» έκανε η Ανθή Βούλγαρη.
Η Ανθή Βούλγαρη έκανε την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.
Το αποχαιρετιστήριο party των συνεργατών της
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής της ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη για τα της γενέθλια με ένα ολοστόλιστο πλατό, μια εντυπωσιακή τούρτα αλλά και μια τηλεφωνική παρέμβαση από τον σύζυγό της, τη μητέρα της αλλά και τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος είναι στενός φίλος του ζευγαριού.
Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τα συναισθήματά της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Ανθή Βούλγαρη: «Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία»
«Είμαι πολύ καλά! Είναι πολύ ωραίο να κάθομαι σπίτι και να βλέπω τηλεόραση. Το απολαμβάνω. Μου ήρθε λίγο περίεργο γιατί λέω τι θα κάνω τώρα τη Δευτέρα στο σπίτι, αλλά εντάξει… έχω δουλειές να κάνω. Όλες οι μανούλες μου λένε να κοιμηθώ τώρα. Σε γενικές γραμμές είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, είχα και τα σκαμπανεβάσματά μου, σωματικά και ψυχολογικά», είπε αρχικά στον Κώστα Τσουρό και τους συνεργάτες του.
«Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία. Λογικά μέχρι το πρώτο 10ημερο του Μαρτίου θα γεννήσω. Έχω και ανυπομονησία και άγχος. Θα μου λείψει η φυσική παρουσία του Ιορδάνη αλλά γενικά θα τον βλέπω και θα μιλάμε».
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League





