Πεζοδιαβάσεις…μολύβια
Μια υπενθύμιση προς όλους ότι από τις συγκεκριμένες διαβάσεις περνούν μαθητές και απαιτείται παραπάνω προσοχή.
Πρωτότυπες διαβάσεις πεζών, σε σχήμα μολυβιού, έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται γύρω από Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αλίμου.
Η ξεχωριστή μορφή και τα ζωντανά χρώματά τους τραβούν την προσοχή των παιδιών, κάνοντάς τα πιο προσεκτικά κατά τη διάσχιση του δρόμου. Παράλληλα, ενισχύουν τη γνώση τους γύρω από τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας μέσα από μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία.
Προτεραιότητα στους πεζούς
Επιπλέον, τα έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο και το κόκκινο, αποτελούν μια σαφή προειδοποίηση για τους οδηγούς, υπενθυμίζοντάς τους να ελαττώσουν ταχύτητα και να δώσουν προτεραιότητα στους πεζούς, ιδιαίτερα κοντά σε σχολεία.
Ο Δήμος συνεχίζει την κατασκευή αυτών των δημιουργικών διαβάσεων σε όλη την περιοχή, προωθώντας την αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου, την καινοτομία και, κυρίως, την ασφάλεια των μικρών μαθητών και των συνοδών τους.
- Κομόρος: Τουλάχιστον 17 Αφρικανοί μετανάστες πνίγηκαν στ΄ ανοικτά των νησιών
- Λίβανος: Η στιγμή που πύραυλος του Ισραήλ πέφτει δίπλα σε δημοσιογράφο
- Ακίνητα: Νέα άνοδος στις τιμές διαμερισμάτων – Οι περιοχές [πίνακας]
- Χέγκσεθ: Οι αχάριστοι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ευχαριστούν τον Τραμπ – Σήμερα η μεγαλύτερη επίθεση στο Ιράν
- Καταγγελίες για τη λειτουργία της γραμμής 1566 – Όλα καλώς καμωμένα για τον Γεωργιάδη
- Απορρίφθηκε η αναστολή λειτουργίας της Shein στη Γαλλία που επιχείρησε η κυβέρνηση