
Μαθητικός ξεσηκωμός για τα Τέμπη – Oλοκληρώθηκε το μαζικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας
Βροντερό παρών έδωσαν μαθητές και φοιτητές στα Προπύλαια με κεντρικό σύνθημα «το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί, δε θα συγκαλυφθεί»
Δυναμικό παρών έδωσαν μαθητές από σχολεία της Αθήνας, φοιτητικοί σύλλογοι αλλά και σωματεία στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια με κεντρικό σύνθημα «το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί, δε θα συγκαλυφθεί».
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί βροντοφώναξαν «Δεν έχω οξυγόνο».
Επόμενο ραντεβού των διαδηλωτών στις 28 Φεβρουαρίου, στη «μαύρη επέτειο» για τα δύο χρόνια από τη σιδηροδρομική τραγωδία.
Αρκετή ώρα πριν τις 12 όπου έχει δοθεί το ραντεβού στα Προπύλαια, μαθητές και φοιτητές έδωσαν βροντερό παρών για το συλλαλητήριο.
«Ήρθε η ώρα να ακουστούμε ξανά, σαν μια γροθιά οι μαθητές όλης της χώρας» αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας καλώντας σε μαζική κινητοποίηση.
Δείτε όλα όσα έγινα
- Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]
- Ειρηνικός Ωκεανός: Τουλάχιστον 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- ΑΑΔΕ: Σε φοροελεγκτικό κλοιό η αγορά ακινήτων – Τι ψάχνουν οι ελεγκτές
- Ψαλίδι έως 22% στις συντάξεις αλλά και στα αναδρομικά
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν






