Ο Τζίμας σχολίασε την γκολάρα του Μουζακίτη στο ντέρμπι «αιωνίων» (pic)
Ο Στέφανος Τζίμας ενθουσιάστηκε με το πανέμορφο γκολ του Χρήστου Μουζακίτη στο ντέρμπι «αιωνίων» και το σχολίασε με τον δικό του τρόπο.
Ο Χρήστος Μουζακίτης συνεχίζει να «τρελαίνει» ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο 18χρονος άσος του Ολυμπιακού έκρινε το ντέρμπι των «αιωνίων» με μυθική γκολάρα στο 94ο λεπτό και έδωσε την πρόκριση στους Πειραιώτες.
Ο Στέφανος Τζίμας που βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη μεταγραφή του στην Premier League και την Μπράιτον, σχολίασε με τον δικό του τρόπο το γκολ του χαφ των «ερυθρολεύκων».
Ο παίκτης της Νυρεμβέργης (μέχρι το καλοκαίρι θα παίζει στην Γερμανία ως δανεικός) εκθείασε τον Μουζακίτη για το σουτ το απίστευτο γκολ που έβαλε. «Ο μπρο πετάει βολέ επειδή απλά βαριέται», έγραψε ο Τζίμας κάτω από το post που έκανε ο Μουζακίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
- «Make Iran great again» – Επιχείρηση στρατολόγησης Ιρανών αντικαθεστωτικών από τη Μοσάντ εν μέσω πολέμου
- Κέρκυρα: Βγαίνει από τη Μεθ ο 14χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι: «Αν δεν φόραγε κράνος δε θα ζούσε», λέει ο πατέρας του
- Στο σπίτι των Τρικαλινών Δημιουργών η γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας
- «Το Κύπελλο δεν θα φύγει από τη χώρα» – Η Σενεγάλη δεν επιστρέφει το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Αφγανοί αναζητούν τους αγαπημένους τους στα συντρίμμια του κέντρου απεξάρτησης που χτυπήθηκε από το Πακιστάν


