Συνεχίζονται οι μεγάλες εμφανίσεις του Γιακουμάκη στο Μεξικό
ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να σκοράρει στο πρωτάθλημα του Μεξικού, καθώς στην αναμέτρηση με την Τιχουάνα ο επιθετικός της Κρουζ Αζούλ πέτυχε γκολ και μοίρασε ασίστ.
Η Κρουζ Αζούλ νίκησε την Τιχουάνα με 3-2, εκτός έδρας, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να είναι από τους πολυτιμότερους της αναμέτησης, καθώς πέτυχε γκολ ,στο 33′ και μοίρασε την ασίστ στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Έλληνας διεθνής μάλιστα έδωσε την τελική πάσα, με «τακουνάκι». Η βαθμολογία απόδοσης του Κρητικού επιθετικού, σύμφωνα με πολλά στατιστικά σάιτ, ανερχόταν σε 8,1.
Πλέον στο τέλος της 4ης αγωνιστικής, η Κρουζ Αζούλ είναι στην 5η θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς. Να θυμίσουμε ότι ο 30χρονος επιθετικός έχει δύο γκολ και μία ασίστ, σε τέσσερις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι ο Γιακουμάκης άρχισε τη νέα σεζόν, από εκεί που μας άφησε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…