Συνεχίζονται οι μεγάλες εμφανίσεις του Γιακουμάκη στο Μεξικό
ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να σκοράρει στο πρωτάθλημα του Μεξικού, καθώς στην αναμέτρηση με την Τιχουάνα ο επιθετικός της Κρουζ Αζούλ πέτυχε γκολ και μοίρασε ασίστ.
Η Κρουζ Αζούλ νίκησε την Τιχουάνα με 3-2, εκτός έδρας, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να είναι από τους πολυτιμότερους της αναμέτησης, καθώς πέτυχε γκολ ,στο 33′ και μοίρασε την ασίστ στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Έλληνας διεθνής μάλιστα έδωσε την τελική πάσα, με «τακουνάκι». Η βαθμολογία απόδοσης του Κρητικού επιθετικού, σύμφωνα με πολλά στατιστικά σάιτ, ανερχόταν σε 8,1.
Πλέον στο τέλος της 4ης αγωνιστικής, η Κρουζ Αζούλ είναι στην 5η θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς. Να θυμίσουμε ότι ο 30χρονος επιθετικός έχει δύο γκολ και μία ασίστ, σε τέσσερις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι ο Γιακουμάκης άρχισε τη νέα σεζόν, από εκεί που μας άφησε.
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442