Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή»
O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή του Κοστίνια.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στην αποβολή του Κοστίνια στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας πως αυτή επηρέασε την εξέλιξη του ντέρμπι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:
«Ξεκινήσαμε καλα, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε το γκολ και ευκαιρίες.
Όλα ηταν υπέρ μας μεχρι την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε καθώς ήταν και με παίκτη παραπάνω. Περα από το πεναλτι, ο Παναθηναϊκός δεν μας δημιούργησε κίνδυνο, ακόμη εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Η αποβολή επηρέασε όλο το παιχνίδι.
Ο βαθμός είναι καλός, συνεχίζουμε πρώτοι, έχουμε διαφορά από τον 2ο. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και οι παίκτες μας έπαιξαν για αυτούς».
- Διακοπές στην… έρημο για τον Γιαμάλ (vid)
- Η τεχνολογία βάζει φρένο στις προσλήψεις – Στάση αναμονής από τις εταιρείες, υπό πίεση οι εργαζόμενοι
- Κολλαγόνο, παντζάρια και… σεξ: Τι μας δίδαξε η επιστήμη για την υγεία και την ευεξία το 2025
- «Κανείς δεν είναι ασφαλής όταν με ερωτεύεται» – Οι τέσσερις γάμοι και τα διάσημα love story της Μπριζίτ Μπαρντό
- LIVE: Μίλαν – Ελλάς Βερόνα
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις
