
Πετρούπολη: Νέο περιστατικό με επιδειξία σε βάρος 18χρονης – Τον «δράκο» του Περιστερίου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.
Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τη νέα επίθεση στην Πετρούπολη
Ένα ακόμα περιστατικό με σεξουαλική επίθεση από άγνωστο δράστη σε νεαρή γυναίκα σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Πετρούπολη.
Το νέο επεισόδιο θυμίζει την επικίνδυνη δράση του άνδρα στο Περιστέρι, ο οποίος προσέγγιζε νεαρές γυναίκες με σεξουαλικό κίνητρο έχοντας κατεβάσει το παντελόνι του.
Τα βίντεο
Υπενθυμίζεται ότι οι επιθέσεις έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία στο κέντρο του Περιστερίου σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων και μέχρι στιγμής έχουν γίνει καταγγελίες για 7 επιθέσεις.
Μάλιστα οι κινήσεις του δράστη έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.
Όλα δείχνουν ότι η δράση του επιδειξία επεκτάθηκε και σε άλλη περιοχή.
Η νέα επίθεση στην Πετρούπολη έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτές στο Περιστέρι.
Η νέα επίθεση
Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της Δευτέρας ένα 18χρονο κορίτσι επέστρεφε σπίτι της, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε πως της είχε στήσει ενέδρα ένας μαυροφορεμένος άνδρας, ο οποίος την ακολούθησε με σεξουαλικά κίνητρα.
«Είδα έναν άντρα να περπατάει από πίσω μου, να μ’ ακολουθεί με κατεβασμένο το παντελόνι του και αυνανιζόταν. Άρχισα να περπατάω πιο γρήγορα κι έστριψα σ’ ένα στενό που είχε πιο πολλά φώτα. Ήταν 1.75 με 1.80, γύρω στα 30 – 35, φόραγε μαύρα ρούχα με μούσι, καστανομάλλης», ανέφερε η 18χρονη.
Η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για τον «δράκο» του Περιστερίου.
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα

