
Τουρκία: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο Έλληνες που ήταν κρατούμενοι για 5 μήνες στις φυλακές Αδριανούπολης
Πρόκειται για οδηγό και συνοδό τουριστικού λεωφορείου που συνελήφθησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αδριανούπολη επειδή είχαν εντοπιστεί δύο μετανάστες στις ρόδες του οχήματος
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, ύστερα από 4,5 μήνες στις τουρκικές φυλακές, ο οδηγός και ο συνοδός τουριστικού λεωφορείου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στην Τουρκία ύστερα από εντοπισμό μεταναστών κάτω από τις ρόδες του πούλμαν.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συνοδός Μάκης Μαυρίδης και ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου Στέλιος Κριεζής παρέμεναν κρατούμενοι στις φυλακές της γειτονικής χώρας, όταν οι τουρκικές αρχές εντόπισαν δύο Μαροκινούς μετανάστες κρυμμένους ανάμεσα στις ρόδες και το σασί του εκδρομικού λεωφορείου που επέστρεφε από την Κωνσταντινούπολη στην Αλεξανδρούπολη.
Δεν μπορούν να φύγουν από την Τουρκία
Μετά από τρεις ακροάσεις η τουρκική δικαιοσύνη αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους, υπό όρους, τους δύο Έλληνες με τα ευχάριστα νέα να ανακουφίζουν συγγενείς και φίλους.
Οι δύο Έλληνες δεν μπορούν να φύγουν από την Τουρκία και θα πρέπει να παραμείνουν εκεί μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου.
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Μεγάλη έκρηξη στο Ισραήλ σε χώρο αμυντικής βιομηχανίας κοντά στην Ιερουσαλήμ [βίντεο]
- Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν στην Τεχεράνη «για να διευκολύνει» τις συνομιλίες μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
- Η εργασία αλλάζει με την τεχνητή νοημοσύνη, οι οργανισμοί δυσκολεύονται να ακολουθήσουν
- Γιορτή σήμερα 17 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]



