
Αιγάλεω: Πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα και χαλκό από επιχείρηση – Έξι συλλήψεις
Η αστυνομία εντόπισε έξι άτομα μέσα σε επιχείρηση το Αιγάλεω να έχουν αφαιρέσει πλήθος μεταλλικών αντικειμένων
Στα χέρια της Αστυνομία έπεσαν έξι άτομα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες το βράδυ (12-1-2025), από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) να κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα από επιχείρηση στο Αιγάλεω.
Πρόκειται για άτομα ηλικίας 47, 39, 38, 26, 16 και 15 ετών που κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.
Εντοπίστηκαν μέσα στην επιχείρηση
Ειδικότερα, έπειτα από κλήση στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, σχετικά με κλοπή από επιχείρηση στην περιοχή του Αιγάλεω, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.
Εκεί εντόπισαν τους 6 κατηγορούμενους να ευρίσκονται εντός της επιχείρησης. Όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει μεγάλη ποσότητα μεταλλικών αντικειμένων και καλωδίων χαλκού με σκοπό να τα μεταφέρουν σε «επιχειρησιακό» όχημα που είχαν σταθμεύσει εκτός της εταιρείας.
Και οι έξι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγάλεω το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ενώ το «επιχειρησιακό» όχημα κατασχέθηκε.
- Ο Λουίς Ενρίκε είχε μόνο καλά λόγια για την Άρσεναλ
- Google: Η αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλάζει θεαματικά – Το «γκουγκλάρισμα» δεν θα είναι ξανά ίδιο
- Ο Γιακουμάκης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ
- Μια Μουσολίνι νικήτρια στο Big Brother Ιταλίας – Ανιψιά της Σοφία Λόρεν, εγγονή του φασίστα και το πλυντήριο της trash tv
- Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
- Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα: Τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Άγγλων για το 2-0 στο ημίχρονο (vids)


