Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των δύο αλόγων που προκάλεσαν σοβαρό τροχαίο στη Μυτιλήνη
Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας 19χρονος ενώ τα δύο άλογα που κυκλοφορούσαν αδέσποτα σκοτώθηκαν
Συνελήφθη χθες Δευτέρα 6 Ιανουαρίου το βράδυ από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας Λέσβου, 40χρονος στρατιωτικός, κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια για το τροχαίο με τα δύο άλογα.
Όπως αποδείχθηκε ο 40χρονος, είναι ο ιδιοκτήτης των δυο αλόγων που κυκλοφορούσαν αδέσποτα τα χαράματα της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου στο δρόμο Παπάδου – Περάματος Γέρας Λέσβου με τα οποία και συγκρούστηκε αυτοκίνητο με τέσσερις επιβαίνοντες νεαρής ηλικίας.
Στην εντατική ο 19χρονος
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τα τέσσερα άτομα από τα οποία ο ένας, 19 ετών, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, σε σοβαρή κατάσταση.
Ο στρατιωτικός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών ο οποίος και τον άφησε ελεύθερο έως ότου δικασθεί σε τακτική δικάσιμο. Σε βάρος του από τις αρμόδιες προς τούτο υπηρεσίες, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο γιατί στα άλογα δεν είχε τοποθετηθεί το τσιπάκι.
Ας σημειωθεί ότι και τα δυο άλογα κατά τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους.
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του





