Άρης: Οι επιστροφές και οι «γρίφοι» ενόψει ΟΦΗ
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην κυριακάτικη (5/1) εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης.
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (2/1) η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει πάρει, ακόμα, τις οριστικές του αποφάσεις, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα οι Χουάνκαρ και Μάγιο, στα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής. Εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης και ο Μορόν, εκτός και αν ο τεχνικός του Άρη ποντάρει στον φορμαρισμένο Σαμόρα.
Νέο πρόσωπο στα χαφ θα είναι και ο Σιφουέντες, αν ξεπεράσει, βέβαια, την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Για τον ίδιο λόγο είναι αμφίβολος και ο Σίστο, ενώ αν δεν τα καταφέρει τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ντιαντί. Σε ότι αφορά τα εξτρέμ, μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στο βασικό σχήμα έχει ο Σουλεϊμάνοφ, που εξέτισε την ποινή του.
Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Φρίντεκ και Νταρίντα, που συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική της ποινής τους.
- Χρυσή Αυγή: Εγκληματική οργάνωση με τη βούλα του Εφετείου – Ιστορική απόφαση
- Μέση Ανατολή: Πώς η απαγωγή του Νικολάς Μαδούρο άνοιξε τον δρόμο για τον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν
- Δεν πάει Ντουμπάι ο Ομπστ – Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν!
- «Ελ. Βενιζέλος»: Δεκάδες ακυρώσεις σε πτήσεις λόγω του πολέμου στο Ιράν – Οι προορισμοί που επηρεάζονται
- Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστος ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Δανιήλ





