
Κλέλια Ανδριολάτου: Χιονισμένα Χριστούγεννα στη Λίμνη Πλαστήρα
Η Κλέλια Ανδριολάτου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της.
Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε να περάσει τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων στην Λίμνη Πλαστήρα. Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στο χιονισμένο σκηνικό στο Καταφύγιο των Αγράφων και πέρασε ανέμελες στιγμές, χωρίς να παρουσιάσει στους διαδικτυακούς φίλους της ποια ήταν η παρέα που την συντρόφευε. Πρόσφατα, η ίδια αποκάλυψε ότι διανύει μια ιδιαίτερα καλή περίοδο στην προσωπική ζωή της και μάλιστα δηλώνει ερωτευμένη.
Παιχνίδια στο χιόνια
Η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε φωτογραφίες από την χειμερινή απόδρασή της, όπου τη βλέπουμε να παίζει με τα χιόνια, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Η ηθοποιός εκεί ήταν με την παρέα της ανάμεσα στους οποίους ήταν και η σχεδιάστρια ρούχων, Βάσια Κωσταρά.
Διακοπές και χαλάρωση
Παράλληλα, η ηθοποιός περνά τις τελευταίες ημέρες στιγμές χαλάρωσης στην ελληνική επαρχία χορεύοντας στους ρυθμούς του Santa Baby της Μέριλιν Μονρόε σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok.
@klelia.andriolatouSanta baby ?
Διακοπές σε Λονδίνο, Βιέννη και Ελλάδα
Λίγες ημέρες νωρίτερα, η όμορφη ηθοποιός είχε βρεθεί στο Λονδίνο, όπου η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Κωσταρά παρουσίασε την τελευταία της festive συλλογή Vassia Kostara Limited Collections σε λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν συνεχίσει τις διακοπές της στη Βιέννη.
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League





