Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο με στόχο το διπλό
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στο «Mediolanum Forum» για την 18η αγωνιστική της Euroleague και φιλοδοξεί να κάνει ένα σημαντικό διπλό.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αρμάνι Μιλάνο στο «Mediolanum Forum» για την 18η αγωνιστική της Euroleague και έχει στόχο να συνεχίσει τις νίκες και τις καλές του εμφανίσεις.
Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με 90-85 και βρίσκονται στο 11-7, ενώ οι Ιταλοί βρίσκονται στο 9-8 και έχουν δύο σερί ήττες. Προηγουμένως είχε πανηγυρίσει έξι σερί νίκες στο δικό της καλό διάστημα στη διοργάνωση.
Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έμειναν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νίκολα Μιλουτίνοφ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον αυχένα και κάπως έτσι αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς κυρίως λόγους, ώστε να προστατευθεί.
Ο Μιλουτίνοφ από την άλλη έμεινε στην Αθήνα καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα, όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ και ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του.
Ο Ολυμπιακός, ο Μενσά και η απουσία της Μιλάνο
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Νέιθαν Μενσά ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα για το Μιλάνο, όμως δύσκολα θα τον δούμε να αγωνίζεται σήμερα, καθώς χρειάζεται λίγο καιρό προκειμένου να εγκλιματιστεί και να μάθει τη νέα του ομάδα.
Ο Ετόρε Μεσίνα δεν θα έχει στην διάθεσή του μονάχα τον Τζος Νίμπο που τραυματίστηκε εκ νέου και όπως ο ίδιος ο Ιταλός δήλωσε θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό.
- Μόσχα: «Πνιγμένη» στο χιόνι – Πολικές θερμοκρασίες, προβλήματα στα τρένα και αυτοκίνητα ακινητοποιημένα
- Συνελήφθη μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται σε ομάδα της Elite League: Οδηγούσε στις γραμμές του τρένου – Ήταν θετικός στο αλκοτέστ
- Θρύνος στο ελληνικό μπάσκετ: Παίκτης ερασιτεχνικής κατηγορίας «έφυγε» από τη ζωή εν ώρα αγώνα
- Ολυμπιακός – Υδραϊκός 17-11: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- Κάθριν Ο’Χάρα και Μπο Γουέλς: Ο έρωτας στα γυρίσματα του «Σκαθαροζούμη» και οι «δύσκολες στιγμές»
- Έπσταϊν: «Όσα λένε οι μεγιστάνες μεταξύ τους» προδίδουν κακοποίηση – Οι νέες αποκαλύψεις και οι καταγγελίες των θυμάτων

