Πέθανε φίλαθλος της Σίτι που παρακολουθούσε στο «Έτιχαντ» το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ (pic)
Ένας φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι, που αντιμετώπισε ιατρικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφυγε από τη ζωή, όπως ενημέρωσαν οι Πολίτες.
Μια άσχημη είδηση γνωστοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι, στον απόηχο του χθεσινού ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.
Όπως ανέφεραν οι Πολίτες στα social media, ένας οπαδός της ομάδας έφυγε από τη ζωή, μετά από ένα ιατρικό περιστατικό, το οποίο προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη συμπολίτισσα.
Η σχετική ανάρτηση:
Manchester City are aware of the tragic news that one of our supporters passed away following a medical incident at yesterday’s match.
The thoughts of everyone at the Club are with their family and friends at this incredibly difficult time.
— Manchester City (@ManCity) December 16, 2024
«Οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωσή της η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο εκλιπών κατέρρευσε στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η ασφάλεια του γηπέδου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έκανε προσπάθειες να τον συνεφέρει, αλλά χωρίς επιτυχία. Ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην «Manchester Evening News» ανέφερε ο άτυχος οπαδός δέχθηκε ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση), ενώ ο κόσμος γύρω του φώναζε για τη χρήση απινιδωτή. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες, ο οπαδός της Σίτι κατέληξε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της ομάδας του Μάντσεστερ, αλλά και ολόκληρο το βρετανικό ποδόσφαιρο.
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
- Καφές: Η Βραζιλία ζητά διευκρινίσεις για τον δασμό 50% των ΗΠΑ στον στιγμιαίο καφέ
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών

