Το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 8 του μήνα, με τον Ολυμπιακό να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Ο πρώτος προημιτελικός των Πειραιωτών τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στις 5 Φεβρουαρίου.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα ζευγάρια, όπως έγινε γνωστό, τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» θα γίνουν την Τετάρτη 18/12. ΟΦΗ-Παναχαϊκή στις 17:00, Πανιώνιος-Asteras Aktor στις 19:00 και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 21:00. Οι ρεβάνς θα γίνουν 7-9 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, η ΕΠΟ αναφέρει ότι στις 26 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί και στις 2 Απριλίου οι ρεβάνς.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος:
«Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου ορίστηκε η διεξαγωγή των τριών αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – εξαιρούμενου του ζευγαριού που θα σχηματιστεί μετά τη ρεβάνς Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (η ομάδα που θα προκριθεί θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό).
Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν 7-9 Ιανουαρίου.
Ο εξ αναβολής αγώνας της φάσης των «16» Παναθηναϊκός-Ατρόμητος θα διεξαχθεί στις 8 Ιανουαρίου. Όποια ομάδα προκριθεί, θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά στις 15 Ιανουαρίου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου.
Στις 26 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί και στις 2 Απριλίου οι ρεβάνς».
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Η Βίρτους Μπολόνια «βύθισε» ακόμη περισσότερο τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, καθώς έφυγε νικήτρια από το Πριγκιπάτο με 84-82, χάρη σε τρίποντο του Λούκα Βιλντόζα λίγο πριν το φινάλε!
Η ΕΠΟ πληρώνει για να έρθει η Παραγουάη για φιλικό ματς, όμως δεν εισπράττει για να πάει η Εθνική στην Ουγγαρία, παρά καταβάλει η ίδια τα απαιτούμενα χρήματα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.