O Μιχάλης Χατζηγιάννης για 4 μουσικές βραδιές στο Gazarte Roof Stage
O Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται τα Σάββατα στο Roof Stage, εκεί όπου η μουσική θα γίνει συναίσθημα.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο καλλιτέχνης που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, έρχεται για τέσσερις μοναδικές βραδιές γεμάτες συναίσθημα, μουσική και αγαπημένες μελωδίες. Από το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2024, και κάθε Σάββατο έως τις 11 Ιανουαρίου 2025, το Gazarte Roof Stage θα πλημμυρίσει με ρυθμό και μαγεία.
Με φόντο την επιβλητική Ακρόπολη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας ταξιδέψει στην «Terra Incognita» του, ενώ παράλληλα θα ζωντανέψει τις διαχρονικές επιτυχίες του που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις καρδιές μας.
Μαζί το, ο ανατρεπτικός ZAF, ο τραγουδοποιός φαινόμενο που έγινε viral στα social media.
Μαζί του επί σκηνής
Σόλωνας Αποστολάκης | Πλήκτρα & Ενορχήστρωση
Σπύρος Μάζης | Μπάσο
Άγγελος Αϊβάζης | Κιθάρες
Δημήτρης Τσόλης | Τύμπανα
Νικόλας Πλάτων | Τρομπέτα
Πληροφορίες
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Ώρα Έναρξης: 22:00
Τιμές Εισιτηρίων
Α’ Ζώνη : 40 ευρώ
Β΄Ζώνη : 30ευρώ
Free Sitting : 18 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets.
Βασικές πληροφορίες για το Roof Stage
– Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Gazarte και διαθέτει πανοραμική θέα στην πόλη.
– Λειτουργεί τόσο το καλοκαίρι ως ανοιχτός χώρος αλλά και τον χειμώνα, καθώς κλείνουν περιμετρικά τα τζάμια και η οροφή και υπάρχει θέρμανση.
– Seating: Στο Roof Stage ανάλογα με το πλάνο που θα δείτε στην προπώληση υπάρχει δυνατότητα αριθμημένων τραπεζοκαθισμάτων, ωστόσο το στήσιμο είναι πιο χαλαρό κυρίως με stools και σκαμπώ.
*Το Free seating αφορά ζώνη με μη αριθμημένα τραπεζοκαθίσματα. Όσο πιο νωρίς έρθετε στον χώρο, τόσες περισσότερες επιλογές θα έχετε για να καθίσετε (οι πόρτες μας ανοίγουν πάντα 1 ώρα πριν την έναρξη του event).
* Standing – αφορά χώρο ορθίων.
*Το πλάνο και η τοποθέτηση των τραπεζιών ανά ζώνη διαμορφώνονται βάσει των τελικών πωλήσεων από τον χώρο.
– Πρόσβαση: Από το κλιμακοστάσιο αλλά και με ανελκυστήρα. Δυνατότητα πρόσβασης και σε ΑΜΕΑ.
– Κάπνισμα: Πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο σε βεράντα για κάπνισμα.
– Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Βουτάδων.
*H κατανάλωση δεν είναι υποχρεωτική
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό!
- Κρήτη: Σοβαρά τραυματισμένος ο 40χρονος ορειβάτης στο φαράγγι του Αμπά – Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης
- Οι Μαϊάμι Χιτ στο «κόλπο» για τον Αντετοκούνμπο
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην έναρξη των εργασιών αποξήλωσης του δικτύου τρόλεϊ στον Πειραιά
- Μετά τις μπαταρίες λιθίου, το γραφένιο – Νέες λύσεις για αποθήκευση ενέργειας
- Νέες αιματηρές συγκρούσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία ανάμεσα σε Ταϊλάνδη και Καμπότζη
- «Μετά κλαίτε σε συνεντεύξεις Τύπου»: Τι αναφέρει ο διαιτητής του Ρεάλ – Θέλτα στο φύλλο αγώνα (pic)




