Στο Άμπου Ντάμπι το Final 4 της Euroleague – Μειοψήφισαν Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης
Το Άμπου Ντάμπι ήταν εξ αρχής το φαβορί. Και τελικά επικράτησε
Ακούγονταν από την πρώτη στιγμή. Και έστω με μπόλικη περιπέτεια, επιβεβαίωσε τη… φήμη του. Το Άμπου Ντάμπι είναι ο τόπος διεξαγωγής του final 4 της Euroleague για το 2025. Και φυσικά η εξέλιξη αυτή αλλάζει οριστικά τον χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν οι δύο ομάδες που ψήφισαν κόντρα στην απόφαση αυτή, κάτι που σημαίνει πως Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε, Εφές, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο, Βιλερμπάν, Μπάγερν Μονάχου, Ζάλγκιρις και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ψήφισαν υπέρ ώστε να διεξαχθεί το Final Four στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Όλα αυτά ενώ λίγες μέρες πριν φαβορί ήταν το Βελιγράδι, με τις ομάδες να συμφωνούν και να έχουν απορρίψει την προοπτική του Άμπου Ντάμπι. Ωστόσο, η τελευταία προσφορά της IMG άλλαξε ξανά τα δεδομένα και με μία πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, να «φέρνει» το Final Four στο Άμπου Ντάμπι. Αντίθετα, το Βελιγράδι πρόσφερε πέντε εκατομμύρια ευρώ.
IT’S OFFICIAL 💣📣
The 2025 Euroleague Final Four will be held in Abu Dhabi 👀#hoopsforthoughtgr #euroleague #basketball #olympiacosbc #paobc #realmadrid #barcelona #fenerbahçe #kkpartizan #crvenazvezda #kkcrvenazvezda #partizan #kkcz pic.twitter.com/sRuHCrkQ1z
— hoopsforthought.gr (@hoopsfthoughtgr) December 3, 2024
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Μπισουμά της Τότεναμ (vids)
- Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη η αναστήλωση του σκηνικού οικοδομήματος του αρχαίου θεάτρου Γιτάνων
- Ιράν: Το Πεντάγωνο είναι έτοιμο και περιμένει εντολές του Τραμπ – Τα αραβικά κράτη προσπαθούν για αποκλιμάκωση
- Χανιά: Σύλληψη 19χρονου για όπλα στα Σφακιά
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Ρόδος: Στο εδώλιο 56χρονος από την Κω για αδικήματα σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του


