Πρόκειται για τη φάση που ο Ιταλός τερματοφύλακας χτύπησε πεντακάθαρα με το πόδι του το κεφάλι του Σουλεϊμάνοφ, αλλά ο νησιώτης ρέφερι δεν του έδειξε την κόκκινη κάρτα ως όφειλε, αλλά την κίτρινη. Μάλιστα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος παρέμεινε στην αρχική του απόφαση, που ήταν λανθασμένη, παρότι τον είχε καλέσει ο VARίστας, Βασίλης Φωτιάς, για on field review.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε αφήσει στο παιχνίδι τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, παρά την καρατιά στον Σουλεϊμάνοφ, με τον Δωδεκανήσιο ρέφερι να αλλοιώνει ουσιαστικά το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ενα πολύ μεγάλο λάθος, το οποίο τον έθεσε εκτός ορισμών, με τον Σιδηρόπουλο να μην έχει σφυρίξει ξανά από τότε αγώνα της Super League.
Ο έμπειρος διαιτητής μίλησε για τη συγκεκριμένη φάση στην ΕΡΤ και παραδέχθηκε το λάθος του, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχε πάρει διαφορετική απόφαση και ουσιαστικά να είχε αποβάλει τον τερματοφύλακα της Ενωσης. «Τι να πεις για αυτό το πράγμα; Ο,τι είδα εγώ, το είδε και όλη η Ελλάδα. Προφανώς δεν ήθελε να δώσει κόκκινη κάρτα. Δεν μπορώ να καταλάβω», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
Δείτε ξανά την εν λόγω φάση:
Αναλυτικά όσα είπε ο Σιδηρόπουλος:
«Θα μπορούσα να έχω διαφορετική ερμηνεία στη φάση του Μπρινιόλι στο ΑΕΚ – Άρης. Τότε είχα άλλη, τώρα που το βλέπω θα μπορούσα να έχω άλλη. Όπως λέω και στα παιδιά μου όταν κάνεις το σωστό υπάρχει επιβράβευση, όταν κάνεις λάθος, η τιμωρία. Είμαι άνθρωπος που δέχεται την τιμωρία», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Μπαρτσελόνα θα είναι ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού, Κόρι Τζόζεφ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day των «ερυθρόλευκων».
Ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Τούμπα προκειμένου να τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας στη Ρουμανία. Συγκλονισμένος δήλωσε ο πρώην προπονητής και νυν β' αντιπρόεδρος του Δικεφάλου.
«Κάθε φορά που η κερκίδα του ΠΑΟΚ θα τραγουδά, θα είναι εκεί και τα παιδιά μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του για το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία ο γνωστός οπαδός του Δικεφάλου, Γιάννης Παπαστεφανάκης.