Ακυρώθηκε γκολ του Παναιτωλικού για το 2-1 μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
Ο Παναιτωλικός έκανε το 2-1 με γκολ του Τορεχόν, αλλά ο διαιτητής Τσιμεντερίδης μετά από υπόδειξη του VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ.
Ο Παναιτωλικός βρήκε και δεύτερο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Άρη για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. αλλά μετά από παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε.
Όλα ξεκίνησαν από μια εκτέλεση κόρνερ από του Μιγκέλ από τα δεξιά, ο Τορεχόν πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως, μετά από έλεγχο του VAR για τον εκτεθειμένο Λομόνακο, ο οποίος κινήθηκε προς την μπάλα μπροστά από τον τερματοφύλακα. Ο Τσιμεντερίδης είδε την φάση στο μόνιτορ και ακύρωσε το τέρμα με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Tα γκολ του πρώτου ημιχρόνου:
Το 1-0 του Παντελάκη
Το 1-1 του Μανού Γκαρθία
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Αίτημα για αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για τον 19χρονο
- Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στην οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου – Όχι σε νέα προσφυγική κρίση
- Βραβείο Τούρινγκ: Στους πρωτεργάτες της κβαντικής τεχνολογίας το φετινό «Νόμπελ των Υπολογιστών»
- Δήμος Αθηναίων: Τέσσερις γραμμές δημοτικής συγκοινωνίας με 17 λεωφορεία
- Μια νύχτα μόνο: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
- Παράταση για την έκπτωση 4% στις φορολογικές δηλώσεις – Ποιοι ωφελούνται



