Επίτιμος Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την καθιερωμένη Γενική τους Συνέλευση.
Με συμμετοχή 150 και πλέον βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού έγινε η ανά τρία έτη γενική συνέλευση του συνδέσμου στην αίθουσα τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκη, που παραχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία στηρίζει όλες τις δραστηριότητες του συνδέσμου βετεράνων.
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, στην οποία πρόεδρος ήταν ο Μανώλης Λεβαντής και γενικός γραμματέας ο Σούλης Παππάς, ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Εν συνεχεία ανακηρύχθηκαν επίτιμοι αντιπρόεδροι του συνδέσμου οι μεγάλες μορφές του παρελθόντος Στέλιος Ψύχος, Σωτήρης Γκαβέζος, Γιάννης Φρονιμίδης, Βασίλης Σιώνος, Πέτρος Καραβίτης, ενώ ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη του συνδέσμου οι Κώστας Μυλωνάς, Νίκος Φαρμάκης, Σοφοκλής Ξυνής, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέλευσης αναγνώστηκαν επιστολές του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:
Τα εκλεγέντα μέλη της νέας διοίκησης, καθώς και της εξελεγκτικής επιτροπής συστάθηκαν σε σώμα με πρόεδρο τον Γιάννη Γκαϊτατζή, αντιπροέδρους τους Νίκο Βαμβακούλα, Γιώργο Βαΐτση, Θοδωρή Παχατουρίδη, γενικό γραμματέα τον Αντώνη Γλύκα, ταμία τον Θανάση Αγγελή, αναπληρωτή γενικό γραμματέα τον Νίκο Μαριόλη και προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας τους Νίκο Βαμβακούλα, Γιώργο Κοκκολάκη, Χρήστο Καλτσά, Δημήτρη Καλύκα.
Υπεύθυνος τομέα γραφείων συνδέσμου και υγείας ο Γιώργος Κωττάκης. Υπεύθυνοι τομέα εισιτηρίων και προσκλήσεων οι Νίκος Βαμβακούλας, Σωτήρης Νικητέας. Υπεύθυνοι επικοινωνίας/δημοσίων σχέσεων οι Αντώνης Γλύκας, Θεόφιλος Καλύβας.
Επίσης συστήθηκε σε σώμα η εξελεγκτική επιτροπή με πρόεδρο τον Κώστα Πλακίδη, αντιπρόεδρο τον Νίκο Γιαννακούρο και γραμματέα τον Νίκο Τουλγέρογλου.
- Λάρισα: 17χρονη μέθυσε σε μπαρ και κατέληξε στο νοσοκομείο
- «Έπιασαν» δουλειά οι εκσκαφείς έξω από την «Astana Arena» – Στους -19 η θερμοκρασία πριν το Καϊράτ – Ολυμπιακός (vid)
- Χαρίτσης: Επικίνδυνη η κυβέρνηση, έχει μετατρέψει την εξαπάτηση σε επάγγελμα – Να μην έχει 3η ευκαιρία
- Μια νύχτα μόνο: Πάθη και απειλές
- Ο σιωπηλός» γενετικός κίνδυνος για την καρδιά που απειλεί εκατομμύρια άτομα χωρίς να το γνωρίζουν
- Καταγγελία για κλοπές μπαταριών από οχήματα έργου: Τι είπε στο in η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου