Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Μαδρίτης, με τις Ατλέτικο και Ρεάλ να έρχονται ισόπαλες 1-1, για την 8η αγωνιστική της La Liga. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 64’ με τον Μιλιτάο και όλα έδειχναν ότι θα φύγουν με το διπλό από Metropolitano, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90+5’ με τον Κορέα.
Μετά την ισοπαλία, η Ρεάλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 18 πόντους, ενώ η Ατλέτικο είναι στην 3η με 16.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διεκόπη στο δεύτερο ημίχρονο για 20 λεπτά, μετά από ρίψεις αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Η εξέλιξη της αναμέτρησης:
Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στην Ατλέτικο. Στο 8’ ο Άλβαρες απέφυγε τον Ρούντιγκερ και σούταρε, αλλά ο Κουρτουά έδιωξε. Στο 16’ ο Βαλβέρδε απάντησε στην ευκαιρία του Άλβαρες, αλλά ο Όμπλακ απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 35’ ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο είπε «όχι» και στον Βινίσιους.
Στο 50’ η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ροντρίγκο, αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου έφυγε άουτ. Στο 64’ τελικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0. O Βινίσιους έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Μιλιτάο κατέβασε στο πίσω δοκάρι και με φοβερό σουτ έγραψε το 1-0 για τη «Βασίλισσα».
Τρία λεπτά αργότερα το παιχνίδι διεκόπη, καθώς οι οπαδοί της Ατλέτικο έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από περίπου 20 λεπτά, το ματς ξεκίνησε και πάλι. Στο 73’ ο Όμπλακ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Βινίσιους, ενώ στο 89’ ο Έντρικ δοκίμασε το πόδι του από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Όλα έδειχναν ότι η Ρεάλ θα φύγει με το διπλό από το Metropolitano, αλλά η Ατλέτικο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.
Στο 90+5’ ο Κορέα έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ και με υποδειγματικό τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 90+9′ αποβλήθηκε ο Γιορέντε.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί