Το απόγευμα της Πέμπτης (19/9) οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, με τον Βραζιλιάνο μπακ να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.
Έτσι έκανε όπως ο ίδιος δήλωσε το όνειρό του πραγματικότητα να παραμείνει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.
Ο Βραζιλιάνος έριξε… άγκυρα στο λιμάνι, τουλάχιστον μέχρι το 2027 με τον Ολυμπιακό και στα social media της UEFA και συγκεκριμένα του Europa Conference League ανέβηκε special υλικό από τα κατορθώματα του.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.
Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, επειδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν σωστά και την παραμικρή λεπτομέρεια του Final Four 2026.