«Οι Γουόριορς θέλουν τον Αντετοκούνμπο»
Τι αποκάλυψε δημοσιογράφος - αναλυτής του NBA μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Γιάννης Αντετοκούνμπο ή ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς;
Σύμφωνα με όσα ανάφερε δημοσιογράφος – αναλυτής του NBA στον αμερικάνικο ραδιοφωνικό σταθμό «95.7 The Game», οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με έναν σούπερ σταρ, έχοντας μάλιστα σε περίοπτη θέση στη μεταγραφή τους λίστα τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Όμως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, για να μπορέσουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να πάρουν κάποιον εκ των δύο θα πρέπει πρώτα να βρουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, καθώς τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν χώρο στο salary cap. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσουν αρκετούς παίκτες, γεγονός που φαντάζει δύσκολο, τουλάχιστον για την ώρα.
«Δεν έχουν τους πόρους»
«Θέλουν να αγοράσουν ένα ωραίο πολυτελές σπίτι χωρίς να έχουν τους απαραίτητους πόρους», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι θα πρέπει να παραχωρήσουν αρκετούς παίκτες, για να εξοικονομηθούν χρήματα για να «χωρέσει» ένας τέτοιος παίκτης.
Ακόμα πάντως και εάν τα έβρισκαν, δύσκολα θα έπαιρναν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο πρώτος δεσμεύεται με ισχυρό συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε πριν μερικούς μήνες διετή επέκταση με τους Λέικερς.
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια



