Ο Βίκτορ Όσιμεν υπέγραψε στη Γαλατασαράι ως δανεικός από τη Νάπολι και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.
Ο 25χρονος Νιγηριανός διεθνής φορ αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση το Σάββατο στο ματς της «Γαλατά» κόντρα στη Ρίζεσπορ, ενώ την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο.
Το συμβόλαιο του Οσιμέν
Να σημειωθεί πως η Γαλατασαράι θα καταβάλει έξι εκατ, ευρώ καθαρά στον Όσιμεν, με την ιταλική ομάδα να προσθέτει ότι η συμφωνία έχει διάρκεια μέχρι τα τέλη επόμενου Ιουνίου.
Ο Όσιμεν υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Νάπολι τον περασμένο Δεκέμβριο έως το 2026 με αναφερόμενη ρήτρα αποδέσμευσης 130 εκατ. ευρώ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…